Route

De training wordt gegeven op 15 minuten loopafstand van het Centraal Station in Utrecht. Het is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Plan hier je reis:

We beginnen om 9.15 uur met het programma.

Wil je met de bus? Vanaf het Centraal Station neem je met Lijn 2 Ringlijn Museumkwartier. Er zijn momenteel twee busstations op Centraal Station Utrecht. Lijn 2 vind je bij Halte G2 op het busstation Jaarbeursplein. (Het andere busstation heet ‘Jaarbeurszijde’ met haltes C en D, die moet je dus niet hebben). De uitstaphalte is de Korte Nieuwstraat / Hamburgerstraat (het voormalig Gerechtsgebouw). Je loopt de Hamburgerstraat in richting Nieuwegracht.

Wil je met de auto komen. Parkeer op een van de transferia aan de rand van de stad en stap daar op een voordelige OV-bus:

Wil je in het centrum parkeren? Je kunt het best naar een Parkeergarage gaan. De parkeergarage op de Kruisstraat is een klein stukje lopen. Het dagtarief in de garage op de Kruisstraat is € 21,-. Op straat op de Nieuwegracht is niet altijd plaats. Een dagkaart op de Nieuwegracht kost € 32,-. De parkeerautomaat accepteert alleen pin of credit-card.

Rijd je in een auto met een dieselmotor van voor 2001 dan mag je Utrecht niet meer inrijden. Vanaf mei 2015 wordt hier op gecontroleerd en beboet. Gebruik de link voor meer informatie en een kentekencheck.